sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Atenție! Polițiștii locali din Sectorul 3 vor începe din nou patrularea pe biciclete prin sector

Din OrasAtenție! Polițiștii locali din Sectorul 3 vor începe din nou patrularea pe biciclete prin sector

Primăria Sectorului 3 a anunțat că, începând din această săptămână, polițiștii locali vor relua patrularea pe biciclete. Conform informațiilor furnizate de administrația publică, agenții se vor asigura că normele de conviețuire socială sunt respectate.

Într-un comunicat emis marți, 2 aprilie 2024, Primăria a informat că, începând din această săptămână, agenții din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală vor fi din nou prezenți în sectorul 3, patrulând pe biciclete. Aceștia vor monitoriza străduțele dintre blocuri, parcurile mici din sector, terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii.

În cazul în care vor observa persoane care încalcă normele de conviețuire socială, polițiștii îi vor sancționa.

„Echipajele de patrulare vor identifica și sancționa persoanele care tulbură ordinea și liniștea publică sau care fumează în spațiile publice amintite mai sus”, transmite PS3.

În plus, agenții din cadrul poliției locale Sector 3 vor fi atenți și la proprietarii de animale de companie din București. Dacă polițiștii constată că aceștia nu curăță mizeria lăsată în urmă de animalele lor de companie, vor aplica amenzi.

„Se vor afla în vizorul polițiștilor locali posesorii de animale de companie care folosesc mini-parcurile și locurile de joacă pentru plimbarea câinilor și nu păstrează curățenia”.🐾

Sancțiunile contravenționale pentru mizeria lăsată de animalele de companie pe străzi, în parcuri sau pe spațiile verzi, sunt reglementate la nivelul primăriilor de sector din Municipiul București și pot varia între 200 și 3.000 de lei.

Primăria Sectorului 3 a optat pentru implementarea acestor patrule pe două roți deoarece deplasarea pe bicicletă este mai eficientă pentru monitorizarea zonelor dintre blocuri. De asemenea, acest mod de transport permite intervenții mai rapide. Sesizările primite de cetățenii din Sectorul 3 prin intermediul apelurilor telefonice, în zona unde patrulează polițiștii pe biciclete, vor fi transmise agenților din teren, în cazul în care acestea sunt în sfera lor de competențe.

Vezi si alte articole...