vineri, aprilie 19, 2024

Atenție, șoferi! Astăzi, 2 aprilie 2024, traficul este restricționat pe mai multe artere importante din București

Din OrasAtenție, șoferi! Astăzi, 2 aprilie 2024, traficul este restricționat pe mai multe artere importante din București

Pe mai multe artere importante din București s-au impus restricții de circulație din cauza lucrărilor de infrastructură. Brigada Rutieră recomandă șoferilor să fie atenți și să respecte semnificația indicatoarelor temporare montate în zonele afectate. De asemenea, Centrul InfoTrafic a anunțat restricții de circulație pe anumite segmente de pe Autostrăzile A2 și A3 din cauza lucrărilor în desfășurare.

Brigada Rutieră București a comunicat că, începând cu data de 2 aprilie 2024, traficul este restricționat sau deviat pe mai multe artere importante din Capitală. Zonele afectate sunt următoarele:

Prelungirea Ghencea, de la Strada Gârleni până la Strada Brașov, unde se efectuează lucrări de supralărgire a arterei;
Piața Eroii Revoluției, unde se desfășoară lucrări de modernizare a zonei, cu restricționarea benzilor din apropierea scuarului central, pe ambele sensuri;
Strada Câmpia Libertății și Bulevardul Chișinău, unde se lucrează la rețeaua de termoficare;
Șoseaua Pantelimon, între Șoseaua Morarilor și Șoseaua Vergului, unde se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare;
Bulevardul Iancu de Hunedoara, unde se efectuează lucrări la rețeaua de termoficare;
Drumul Osiei, între accesul în centrul comercial Militari Shopping Center și Strada Rezervelor, unde se desfășoară lucrări de modernizare;
Bulevardul Libertății, între Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, pe benzile I și III, unde se lucrează la rețeaua de termoficare;
Șoseaua Mihai Bravu (banda I), între Strada Vatra Luminoasă și Șoseaua Iancului, unde se desfășoară lucrări la rețeaua de termoficare.
Brigada Rutieră București le recomandă șoferilor să fie atenți și să respecte semnificația indicatoarelor temporare montate în aceste zone.

De asemenea, Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că pe Autostrada A2 București-Constanța se efectuează lucrări de reparații a părții carosabile în zona km 22+100 – 23+100, în localitatea Brănești, județul Ilfov. Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către litoral. De asemenea, se impun restricții de circulație și pe Autostrada A3 București-Ploiești, la km 47+850, pe sensul către Ploiești, în zona localității Independența, județul Prahova, până la ora 15:00, pentru efectuarea unor lucrări asfaltice.

„Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!” a declarat Centrul InfoTrafic.

Vezi si alte articole...