luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

Atenție, șoferi! Autobuzele de pe linia 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale

Din OrasAtenție, șoferi! Autobuzele de pe linia 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale

Societatea de Transport București informează că autobuzele de pe linia 103 își modifică traseul din cauza unor lucrări efectuate de către Distrigaz pe Drumul între Tarlale. Astfel, autobuzele vor circula deviat pe această porțiune și se vor întoarce la Pasajul Theodor Pallady. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare „X”, anterior cunoscută sub numele de Twitter.

„Autobuzele liniei 103 circulă deviat pe Drumul între Tarlale și întorc la Pasajul Theodor Pallady (de la Autostrada Soarelui), din cauza unor lucrări Distrigaz, efectuate pe Drumul între Tarlale, în zona capătului de linie Isovolta”.

Joi, 23 mai, Trustul de Clădiri Metropolitane a anunțat că în zona Ghencea, între Strada Brașov și Râul Doamnei, compania Distrigaz a intervenit pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.

Ca urmare a acestor lucrări, circulația va fi dirijată pe o singură bandă de sens până, conform estimărilor TCMEB, până sâmbătă, 25 mai.

„Vă informăm că astăzi, în zona Ghencea, pe tronsonul dintre Strada Brașov și Râul Doamnei, vis a vis de magazinul LIDL, compania Distrigaz a intervenit pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.

Din acest motiv circulația se va desfășura pe o bandă de sens până cel târziu sâmbătă când reparația va fi finalizată, așa cum ne informează reprezentații companiei și că ulterior traficul auto se va desfășura în condiții normale.

Menționăm că acestea nu au făcut obiectul contractului și proiectului derulat de Trustul de Clădiri Metropolitane cu Primăria Municipiului Bucureşti. Astfel că lucrările de supralărgire vor continua și se află pe ultima sută de metri, iar curând vom reveni cu vești importante de aici”.

Vezi si alte articole...