sâmbătă, iunie 15, 2024

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în zona Parcul Drumul Taberei. Începe West Side Flower Fest

Din OrasAtenție, șoferi! Restricții de circulație în zona Parcul Drumul Taberei. Începe West Side Flower Fest

Dacă nu ați știut sau ați uitat, vă informăm că de la noapte au intrat în vigoare restricții de circulație în zona Parcului Drumul Taberei, unde debutează West Side Flower Fest.

Astăzi începe Festivalul Florilor, care este organizat atât în Parcul Drumul Taberei, cât și pe o porțiune din bulevard. Drept urmare, traficul rutier este restricționat conform anunțului făcut de Poliția Locală Sector 6:

„Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier pe Drumul Taberei, ambele sensuri de deplasare, segmentul de drum cuprins între Strada Brașov și Strada Poiana Muntelui, începând cu data de 30 mai a.c., orele 23.30, până în data de 03 iunie a.c., orele 05.00”.

Rute ocolitoare recomandate
Pentru cei care locuiesc în zona respectivă sau tranzitează această zonă, Poliția Locală sugerează următoarele rute alternative:

Pentru a ajunge în strada Crinul de Pădure, șoferii ar trebui să intre de pe Strada Brașov (sensul de mers către Piața Drumul Taberei).
Pentru a ajunge în intersecția de la Piața Drumul Taberei (Str. Brașov), conducătorii auto pot face un viraj la Aleea Poiana Muntelului – Str. Romancierilor – Bd. Timișoara – Str. Brașov.
Pentru a ajunge către Bulevardul 1 Mai, șoferii trebuie să parcurgă traseul Str. Târgu Neamț – Str. Topolovăț – Bd. Drumul Taberei – Str. Brașov.
Ce se întâmplă la Festivalul Florilor din Drumul Taberei
La West Side Flower Fest, bucureștenii au ocazia să descopere flori și grădini unice, aranjamente florale, și să se bucure de o atmosferă relaxantă, concerte, ateliere și alte surprize.

Festivalul Florilor din Parcul Drumul Taberei se desfășoară până duminică, 2 iunie 2024, conform următorului program:

Vineri, între 16:00 și 21:00,
Sâmbătă și duminică, între 10:00 și 21:00.
Intrarea este gratuită.

Vezi si alte articole...