sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bărbat prins cu 61 de kilograme de canabis şi 131 de plante cultivate într-o hală din București

Din OrasBărbat prins cu 61 de kilograme de canabis şi 131 de plante cultivate într-o hală din București

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, acuzat de trafic de droguri, după ce a fost prins că se ocupa cu cultivarea de canabis, în două hale din București, potrivit unui comunicat transmis joi, 15 iunie, de Poliția Română.

Potrivit polițiștilor, suspectul a înfiinţat și întreținut, în două hale din București, „o cultură indoor de canabis, în scopul recoltării și comercializării ulterioare, către consumatori”.

Faptele au ieșit la iveală în urma unor percheziții făcute miercuri, 14 iunie, în timpul cărora bărbatul a fost prins, în flagrant delict, în timp ce se afla într-o hală.

„În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate 61 de kilograme de canabis și 131 de plante de canabis, precum și dispozitive necesare întreținerii culturii (instalație electrică cu lămpi neon de mare capacitate, legate în sistem, cu transformatoarele aferente)”, a transmis Poliția Română.

https://youtu.be/r87YcLYbISQ

Totodată, au fost ridicate filtre de aer de mare capacitate, prevăzute cu ventilator, ventilatoare de perete şi cu picior, cinci aparate de aer condiţionat portabile, două dezumidificatoare portabile, un panou electric, cabluri electrice, o pompă de stropit şi o pompă de apă, cu sistem de irigare aflat în funcţiune, conectat la sistemul de alimentare cu apă.

Bărbatul va fi prezentat instanței în cursul zilei de joi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vezi si alte articole...