sâmbătă, decembrie 9, 2023

Bianca Drăgușanu câștigă fără număr din contracte de publicitate! „Eu nu câștig neapărat pentru că sunt frumoasă, ci pentru că sunt deșteaptă!”

Femeiadeastazi.roBianca Drăgușanu câștigă fără număr din contracte de publicitate! „Eu nu câștig neapărat pentru că sunt frumoasă, ci pentru că sunt deșteaptă!”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 34 de ani, este una dintre cele mai de succes vedete din showbiz-ul autohton! Frumoasa brunetă se poate lăuda cu multe afaceri profitabile, dar și cu numeroase contracte de imagine care îi aduc venituri substanțiale.

Bianca Drăgușanu, sume fabuloase din videochat!

Într-un interviu recent acordat emisiunii lui Cătălin Măruță, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că încasează sume fabuloase din afacerile sale. Vedeta are propria afacere cu rochii elegante și de mireasă, o afacere cu blănuri, alta cu costume de fitness, dar și multe contracte de imagine cu o casă de bijuterii, cu un magazin de extensii, dar și cu o casă de pariuri.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes.

Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc. Eu nu câștig bani neapărat pentru că sunt frumoasă, eu câștig bani pentru că sunt deșteaptă. De femei frumoase e plină țara, diferența o face creierul’, a declarat Bianca Drăgușanu în direct la Pro TV.

Bianca Drăgușanu: „Eu nu câștig neapărat pentru că sunt frumoasă, ci pentru că sunt deșteaptă!”

Întrebată despre veniturile sale, Bianca Drăgușanu a afirmat că se poate permite orice, fiindcă muncește zi de zi și se întreține singură. Dar asta nu este totul! Bruneta a dezvăluit că a avut un contract de imagine cu un studio de videochat, care i-a adus peste 100.000 de euro! Cu asemenea cifre, Bianca Drăgușanu poate să se considere una dintre cele mai de succes vedete din România!

E clar că frumusețea și inteligența ei i-au adus faimă și averi colosale! Bianca Drăgușanu a recunoscut că nu câștigă neapărat din faptul că este frumoasă, ci pentru că este deșteaptă și știe să-și administreze afacerile cu mare pricepere. Așadar, secretul succesului Biancăi Drăgușanu este acela de a fi mereu cu un pas înaintea tuturor și de a avea mereu idei profitabile!

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place’, a povestit Bianca Drăgușanu.

Vezi si alte articole...