joi, iulie 18, 2024

Boc nu are limite când vine vorba de a lăuda orașul pe care îl administrează

ActualitateBoc nu are limite când vine vorba de a lăuda orașul pe care îl administrează

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține că orașul pe care îl conduce este orașul din România care atrage, în care oamenii vin și nu vor să mai plece.
Totuși, primarul Clujului recunoaște că nu toate lucrurile sunt făcute perfect și spune că mereu este loc de mai bine.

„Niciodată eu nu sunt mulțumit pe deplin. Întotdeauna știu că se poate mai bine și știu că avem lucruri care puteau fi terminate mai repete sau mai bine. Per ansamblu, pot să văd partea plină a paharului. Clujul își menține forța lui de atractivitate. Este orașul numărul 1 al României la toate capitolele.

La calitatea vieții, la dezvoltare, în domeniul educației, este orașul care atrage, în care oamenii vin și nu vor să plece. Un oraș în care îți face plăcere să stai și să trăiești. Asta arată că atâta vreme cât orașul ăsta este dorit și este pe primul loc înseamnă că facem lucrurile bine. Cu siguranță lucrurile pot fi făcute și mai bine.

Până la urmă suntem și noi oameni în conducerea administrației și nimeni nu este supus doar lucrurilor fără greșeală. Mai greșim din când în când, dar acestea se corectează din mers. Din greșeli înveți uneori mai mult decât din lucrurile făcute bine”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.

Citește și: De Sărbători clujenii și-au cotonogit soțiile

Articolul Boc nu are limite când vine vorba de a lăuda orașul pe care îl administrează apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Vezi sursa originala: InformatiaCluj.ro

Vezi si alte articole...