luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Bogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8

MedicalBogdana de la Mireasa, mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8

Bogdana a scris un mesaj emoționant de ziua Ioanei, câștigătoarea sezonului 8. Ce i-a transmis.

Bogdana a ținut să-i scrie un mesaj inedit Ioanei de ziua ei, pe Instagram. Ce i-a transmis.

Bogdana, mesaj emoționant pentru Ioana de ziua ei. Ce i-a scris fosta concurentă de la Mireasa
Iată ce i-a scris Bogdana Ioanei pe Instagram, alături de o fotografie cu ele două:

„La mulți ani plini de realizări, sănătate și iubire. Ești un om minunat, să rămâi neschimbată. Te pup și te îmbrățișez cu mult drag. Miss You!”, a scris Bogdana pe Instagram.

Acest gest simplu, dar profund, a evidențiat legăturile puternice care se formează între concurenții din cadrul emisiunii și a oferit o perspectivă umană asupra relațiilor din spatele camerelor de filmat. Deși telespectatorii au fost martori la conflicte și momente tensionate între personaje, urarea Bogdanei a ilustrat că, în realitate, există și conexiuni autentice și afecțiune între aceștia.

Faptul că Bogdana a ales să-și exprime prietenia față de Ioana într-un mod atât de deschis și sincer a fost remarcat și apreciat de către fanii emisiunii.

Această urare de ziua de naștere este un exemplu elocvent al faptului că, în ciuda competiției și a tensiunilor din cadrul show-ului, relațiile umane autentice pot înflori și pot fi menținute în afara ecranului. Ea demonstrează că, chiar și într-un mediu atât de competitiv există loc pentru empatie, înțelegere și sprijin reciproc între colegi.

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa – Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Vezi si alte articole...