marți, iunie 6, 2023

Bucureșteancă lovită de mașină, după a decis să se plimbe cu mopedul prin oraș după ce a consumat alcool

Din OrasBucureșteancă lovită de mașină, după a decis să se plimbe cu mopedul prin oraș după ce a consumat alcool

O femeie din București a ieșit în cursul nopții trecute la o plimbare cu mopedul prin oraș, după ce consumase alcool. În timp ce traversa strada, a fost lovită în plin de o mașină, iar șoferul a părăsit imediat locul accidentului. Incidentul a avut loc pe Bulevardul George Coșbuc din Sectorul 5 al Capitalei. Victima este o femeie în vârstă de 35 de ani care se afla pe moped în momentul impactului.

Este important de menționat că femeia consumase o cantitate semnificativă de alcool înainte de a se urca pe moped. În timpul traversării străzii, ea nu a coborât de pe vehicul, ceea ce a condus la impactul cu mașina. Un reporter de la Observator a relatat că șoferul mașinii semnaliza dreapta intermitent, dar nu a acordat atenție trecerii de pietoni. El a lovit femeia și apoi a fugit de la locul accidentului.

De asemenea, un martor de la fața locului a furnizat o declarație pentru Observator, descriind ceea ce a observat:

A trecut, a acroşat-o şi a fugit, nu a oprit să acorde îngrijiri medicale, să anunţe ambulanţa sau să o transporte la cea mai apropiată unitate medicală. Nu e normal, că a fugit, trebuia să oprească, să îi dea îngrijiri medicale.

Femeia nu a suferit răni grave, însă a fost transportată la Spitalul Universitar din București. Înainte de a fi dusă la spital, polițiștii i-au efectuat femeii un test cu aparatul etilotest.


Potrivit informațiilor furnizate de Observator, femeia din București avea o concentrație alcoolică foarte mare, de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Într-un timp scurt după producerea accidentului, polițiștii au reușit să prindă șoferul care a părăsit locul accidentului. Ei desfășoară acum investigații pentru a stabili în detaliu cum s-a produs incidentul.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro