miercuri, mai 31, 2023

Bursucu: „Am fost bolnav de gelozie! Îmi făceam filme singur!”

MedicalBursucu: „Am fost bolnav de gelozie! Îmi făceam filme singur!”

De mai mult de zece ani, Bursucu și Andreea au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Cuplul a reușit să-și construiască o familie solidă și fericită, iar rezultatul iubirii lor este minunata lor fiică, Anays, în vârstă de doi ani.

Bursucu, gelos până în măduva oaselor!

Cu toate că iubirea lor este puternică și intensă, Bursucu a recunoscut că a avut momente de gelozie nefondate, care au dus la o despărțire temporară între cei doi.

„Am fost foarte gelos, am fost la psiholog. Am fost bolnav de gelozie, dar îmi făceam filme singur, ne-am și despărțit la un moment dat. Doar cu ea am fost. Când vine domnișoara de îți pune capac, gata. Ea este geloasă, dar într-o limită de bun simț. Nu mă caută aiurea, nu-mi caută în telefon, nu există.

Eu îi căutam în telefon, până la un moment dat în care s-a prins și am înțeles un sigur lucru, vezi un mesaj, o postare, o poză, nu e 100% dar pare că și acum ce faci? Te duci și îi spui că-i cauți în telefon sau nu-i spui și te macină. Nu mai bine nu știi? Măcar dacă a făcut-o să se fi simțit și bine și-l arunci”, a povestit Bursucu.

Bursucu, despre relația cu Teo Trandafir!

„Da, există! Faptul că de foarte multe ori, uite, eu sunt un tip mai nebun, nu iau toate lucrurile în serios, ea, de exemplu, ia în serios tot ce se întâmplă în emisiune. Și dacă vine un cățel în emisiune, ea trebuie să vorbească foarte serios cu acel cățel și să-i dea importanță de 100%, eu mă mai joc. Și atunci, de multe ori, intervine o rigiditate pe care o simți și îți vine să explodezi, mie îmi venea să iau câinele și să alerg prin platou și vedeai o privire așa.” a declarat Bursucu.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro