duminică, mai 26, 2024

Camion cu caroserie modificată blocat în Pasajul Unirii, șofer amendat, măsuri suplimentare anunțate de PS4

Din OrasCamion cu caroserie modificată blocat în Pasajul Unirii, șofer amendat, măsuri suplimentare anunțate de PS4

Potrivit Primăriei Sectorului 4 camionul care s-a blocat joi dimineață, în Pasajul Unirii din Capitală, avea caroseria modificată. Șoferul a fost amendat pentru că nu a respectat legislația. Din cauza acestui incident, PS4 va lua măsuri suplimentare de protecție și semnalizare pentru a evita astfel de situații în viitor.

Primăria Sectorului 4 anunță că, în urma incidentului de joi dimineața, când un camion cu caroseria modificată s-a blocat în Pasajul Unirii, vor fi luate măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în pasaj. În același timp, șoferul camionului a fost amendat pentru că nu a respectat legislația în vigoare.

„Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul nu a respectat legislația rutieră și a fost amendat”, a transmis Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă, la scurt timp după incident.

PS4 precizează că, în ciuda prezenței echipajului de poliție locală la intrarea în pasajul rutier, precum și a sistemelor de presemnalizare, indicatoarelor și marcajelor rutiere, un conducător auto nu a respectat regulile de circulație și a intrat cu un camion cu caroseria modificată în Pasajul Unirii joi, 12 ianuarie 2023. Conducătorul auto a fost amendat pentru acest fapt, iar Primăria Sectorului 4 anunță că va lua măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în pasaj pentru a evita astfel de incidente în viitor.

Vezi si alte articole...