miercuri, februarie 21, 2024

Care este stadiul lucrărilor efectuate în această perioada la Piațeta Favorit din Sectorul 6

Din OrasCare este stadiul lucrărilor efectuate în această perioada la Piațeta Favorit din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că lucrările de modernizare a Piațetei Favorit din București sunt în curs de desfășurare. Lucrările au început în data de 16 octombrie 2023 și sunt estimate să fie finalizate în luna mai 2024.

Piațeta Favorit se află în fața cinematografului Favorit, pe Bulevardul Drumul Taberei, 24 A. În urma lucrărilor de modernizare, piațeta va fi dotată cu mai mult spațiu verde și va deveni un loc potrivit pentru organizarea de evenimente de dimensiuni mici sau medii.

În prezent, lucrările se concentrează pe rețelele de utilități din subteran și pe punerea la punct a sistemului de canalizare.

În plus față de imaginile prezentate pe pagina sa de Facebook, administrația publică a postat și randări 3D ale Piațetei Favorit din Sectorul 6, după terminarea lucrărilor.

„Înainte, era un spațiu abandonat, cu alei rupte și vegetație uscată. Va fi complet reconfigurat: zona pietonală va fi mai mare, cu mai mult verde, mai potrivită să susțină evenimente stradale de mici dimensiuni. De aici se vor putea viziona spectacole culturale și sportive, rulate pe viitorul ecran imens amplasat pe clădirea cinematografului”.

Primăria Sectorului 6 a transmis că zona va fi complet transformată:

„Acum, în spatele gardului de protecție este un șantier plin de utilaje și noroi. Locul va fi complet transformat într-o amenajare de calitate, așa cum deja v-am obișnuit”.

Conform informațiilor transmise de administrația publică, lucrările de modernizare a Piațetei Favorit din București vor fi finalizate la sfârșitul lunii mai.

Vezi si alte articole...