marți, iunie 18, 2024

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre femeile din viața sa. Câte iubite a avut, de fapt, celebrul bucătar

ActualitateCătălin Scărlătescu a spus adevărul despre femeile din viața sa. Câte iubite a avut, de fapt, celebrul bucătar

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Cheful a încercat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Fostul concurent de la „America Express” a dezvăluit câte relații a avut înainte de a forma un cuplu cu actrița Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu a fost destul de discret în ceea ce privește viața personală, dar situația s-a schimbat de când formează un cuplu cu Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu s-a afișat alături de multe femei de-a lungul timpului, iar acest lucru a determinat crearea mai multor zvonuri privind viața personală a celebrului bucătar.

Cheful a explicat că nu i-a plăcut niciodată să se laude cu iubitule pe care le-a avut, iar din acest motiv nu s-a afișat alături de foarte multe femei. Scărlătescu a mai adăugat că dacă a fost surprins lângă anumite femei, cel mai probabil, acestea erau sora sau prietene de-ale ei. Fostul concurent de la „America Express” a mărturisit că acum trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Câte iubite a avut, de fapt, Cătălin Scărlătescu

„N-am fost atât de burlac. N-am fost sihastru. N-am stat într-o scorbură în munte. Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg să mă laud cu treaba asta. Dacă dai pe Google «iubitele lui Scărlătescu» și atunci o să mă vezi în 10 ani de televiziune cu patru sau cinci fete. Una e sora mea, alte două sunt prietene de-ale ei. Eram pe acolo pe la club. Nu am zis: «uitați-vă, ea e!». Nu sunt genul”, a declarat Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mai adăugat că a decis să lase trecutul în spate, mai ales, de când formează un cuplu cu Doina Teodoru. Multe persoane i-au criticat pe cei doi deoarece diferența de vârstă dintre bucătar și actriță este de 17 ani, dar cuplul nu a ținut cont de aceste remarci. Cătălin Scărlătescu susține că acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Despre Nelly Kent , celebra actriță care joacă în filmele pentru adulți și care s-a lădat că a avut o aventură cu bucatarul, nu a suflat o vorbă.

Doina Teodoru a dezvăluit că nu a fost niciodată deranjată de diferență de vârstă. „Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat actrița.

Vezi si alte articole...