marți, iulie 16, 2024

Ce îndemn are Cristian pentru Antonia pentru Marea Finală. I-a transmis un mesaj în live

MedicalCe îndemn are Cristian pentru Antonia pentru Marea Finală. I-a transmis un mesaj în live

Cristian i-a transmis un mesaj iubitei sale după ce aceasta a spus că nu e hotărâtă dacă îi va fi alături în Marea Finală a sezonulu 9 Mireasa. Cum a reacționat băiatul.

Antonia a părăsit Mireasa, sezonul 9 cu doar o săptămână înainte de Marea Finala. Înainte de a se despărtă tânăra și Cristian au petecut câteva clipe împreună. Cei doi și-au făcut declarații de dragoste și promisiuni de viitor, iar plecarea ei a fost încărcată de emoție.

Deși totul a decurs foarte lin, în ediția din 8 iulie 2024, Simona Gherghe i-a adus lui Cristian o veste din afara casei. Prezentatoarea i-a dezvăluit că deși inițial fata a acceptat să se întoarcă în Marea Finală pentru a fi alături de el, în mediul online, ea a dezvăluit că nu este hotărâtă.

Ce mesaj i-a transmis Cristian iubitei lui în emisia live

Întrebat ce părere are despre faptul că e posibil să nu o aibă alături pe Antonia, Cristian s-a arătat extrem de înțelegător. Cu toate acestea, băiatul a ținut să îi transmită un îndemn.

„E alegerea ei. Îndemnul meu e să vină. Probabil are aumire frustrări și comportamentul ezitant pe care îl are. Vino, iubita mea, te aștept cu cel mai mare drag. Și azi e 8. La mulți ani”, a ținut să-i transmită acesta făcând referire la aniversarea lor de cuplu. Tinerii au mai petrecut o aniversare separat.

„La mulți ani!”, le-a transmis și Simona Gherge care l-a felicitat pe băiat pentru mesajul transmis.

La rândul ei, doamna Daniela a spus că de data aceasta în vede pe Cristian „liniștit, împăcat cu situația. Nu am apucat să vorbim pentru că mamele au fost plecate și ușile doar ce s-au deschis”

„Totul depinde de ei”, a mai spus mama băiatului despre viitorul cuplului.

Vezi si alte articole...