vineri, iulie 19, 2024

Ceasul care a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, scos la vânzare de Artmark, la sfârșitul acestei luni

Din OrasCeasul care a aparținut lui Nicolae Ceaușescu, scos la vânzare de Artmark, la sfârșitul acestei luni

Aproape de sfârșitul acestei luni, Artmark va organiza o nouă licitație unde va fi scos la vânzare ceasul care a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Pe lângă această piesă, participanții vor putea licita și pentru alte ceasuri speciale.

În cadrul licitației de Ceasuri și Accesorii de Colecție a Casei A10 by Artmark, bucureștenii și nu numai vor putea depune ofertele lor pentru un total de 112 ceasuri inedite. Printre acestea se numără și un ceas de mână bărbătesc care a aparținut dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Mai precis, este vorba despre un Poljot rusesc de mână, model Vimpel Luxury Ultra Slim. Obiectul de colecție vine însoțit de un certificat de autenticitate emis în anul 1990 de către Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat R.A. (RAPPS). Cei interesați să obțină ceasul trebuie să știe că prețul de pornire al licitației este de 500 de euro. Licitația va avea loc pe 25 iunie 2024, atât online, cât și fizic la Galeriile Artmark, începând cu ora 19:00.

Alte obiecte ce vor fi scoase la licitație Printre obiectele ce vor fi scoase la licitație de Artmark la sfârșitul acestei luni se numără și alte comori vechi și rare, precum:

Un ceas de mână bărbătesc Universal Geneve Aero Compax, cu un preț de pornire de 6.500 de euro.

Un ceas Rolex Daytona, din aur roz, bărbătesc, care vine însoțit de cutia originală și cardul de garanție, cu un preț de pornire de 32.000 de euro.

Persoanele care nu doresc să participe la această licitație, dar doresc să vadă piesele respective, le pot admira în cadrul unei expoziții dedicate evenimentului. Aceasta este deja deschisă la Palatul Cesianu-Racoviță și poate fi vizitată de luni până duminică, între orele 10:00 și 20:00. Intrarea este gratuită.

Vezi si alte articole...