joi, mai 23, 2024

Cine a fost tatăl fraților Tate? Era jucător profesionist. Părintele celor doi a murit în 2015

ActualitateCine a fost tatăl fraților Tate? Era jucător profesionist. Părintele celor doi a murit în 2015

La scurt timp după ce Andrew Tate și fratele lui au fost arestați, au ieșit la iveală detalii neștiute despre viața lor. Recent, presa locală a aflat cine a fost tatăl lor. Frații Tate au rămas fără tată de opt ani de zile. În 2015, tatăl lor s-a stins din viață.

Tatăl lui Andrew și Tristan Tate a fost un jucător profesionist de șah

În ciuda faptului că frații Tate au fost mereu discreţi când a venit vorba de familia lor, cunoscându-se puține informații despre părinții lor și despre sora lor mai mică, la scurt timp după ce au fost arestați s-a aflat cine a fost tatăl lor.

Emory Andrew Tate Jr a fost numele tatălui lor. Acesta a fost un bărbat de origine afro-americană, care provenea dintr-o familie modestă. Emory Andrew Tate Jr s-a născut în Chicago, Illinois, pe data de 27 decembrie 1958 și a crescut într-o familie cu nouă copii.
Tate
A fost de profesie avocat, în timp ce soția lui, Emma Cox Tate, conducea o afacere de leasing de camioane. A învățat de mic să joace șah și a servit în Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii în calitate de sergent.

În mediul online, pe site-urile cu informații de cultură generală, Emory Andrew Tate Jr a fost descris ca fiind un om foarte inteligent și un geniu al lingvisticii, făcând parte din marii jucători de șah afro-americani. Acesta cunoștea mai multe limbi străine și a câștigat numeroase premii.

În 1985, Emory Andrew Tate Jr s-a căsătorit cu o femeie de origine englezească, de care a divorțat în 1997. Fosta lui soție s-a întors în Marea Britanie împreună cu fiica ei, Janine, în timp ce Andrew și Tristan au rămas cu el în Statele Unite ale Americii.

Frații Tate au rămas fără tată în 2015. Emory Andrew Tate Jr s-a stins din viață la 57 de ani
Emory Andrew Jr s-a stins din viață la doar 57 de ani din cauza unui atac de cord făcut în timpul unui turneu din Milpitas, California.

Ce doi Frați infractori au devenit orfani de tată pe data de 17 octombrie 2015. Cei doi s-au ocupat de înmormântarea sa.

„N-a avut niciodată bani în toată viaţa lui! Când a murit avea 16 dolari în buzunar, i-am plătit eu înmormântarea.

Mama mea, la ultima slujbă, acum cinci, șase ani, spăla vase în bucătărie. Eu şi fratele meu îi plătim salariul ca să nu facă nimic pentru că a muncit din greu toată viaţa”, a declarat recent Tristan Tate, relatează as.ro.

Vezi si alte articole...