luni, iulie 15, 2024

Cine este Andreea de la Mireasa, sezonul 8? Află povestea ei!

MedicalCine este Andreea de la Mireasa, sezonul 8? Află povestea ei!

Andreea, concurenta din sezonul 8 al emisiunii „Mireasa”, și-a dezvăluit povestea de viață în ediția din 4 septembrie 2023. În cadrul acestei emisiuni, concurenții au avut ocazia să o cunoască mai bine pe Andreea, care a vorbit despre experiențele sale anterioare în dragoste.

Andreea, în vârstă de 28 de ani și originară din Pitești, se prezintă ca fiind născută sub zodia Capricornului și mărturisește că este o persoană care se enervează repede. Ea are un frate și părinții dețin o mică afacere. Cu fratele ei, Andreea menționează că are o relație foarte apropiată.

„E un om serios, de încredere, și lucrează din greu”, a subliniat Andreea. Ea se descrie ca fiind o persoană non-posesivă și nu simte gelozie decât dacă există motive întemeiate. În timpul liber, preferă să meargă la sală și să facă plimbări.

Andreea a dezvăluit că în trecut a avut o relație cu un băiat cu trei ani mai tânăr decât ea. În ceea ce privește viitorul, ea își dorește să întâlnească în cadrul emisiunii „Mireasa” un tânăr cu care să își îndeplinească visul unei familii numeroase. Andreea visează la gemeni sau tripleți, o posibilitate reală, având în vedere că mama ei a avut frați gemeni.

Întrebată despre cât de grăbită este să își găsească dragostea, Andreea a răspuns: „Nu în mod special, dar am avut o intuiție încă de la început.” Mai multe detalii sunt prezentate în materialul video de mai sus.

În același context, sezonul 8 al emisiunii „Mireasa” aduce noi povești de iubire și surprize. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va prezenta o nouă serie de concurenți care își încep aventura vieții în căutarea unei iubiri durabile, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în Casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale concurenților sunt realizate într-o locație idilică de lângă mare și vor fi difuzate în premiera noului sezon. Povești de viață surprinzătoare, momente emoționante, iubire, intrigă, dezvăluiri surprinzătoare, și multe altele fac parte din cadrul acestui fenomen numit „Mireasa”, un reality show aflat la cel de-al 8-lea sezon.

Vezi si alte articole...