sâmbătă, iulie 20, 2024

Circulația rutieră e restricționată în mai multe zone importante din București

Din OrasCirculația rutieră e restricționată în mai multe zone importante din București

Începând de astăzi, 18 ianuarie, circulația rutieră din zona Piața Unirii va fi restricționată la intersecția dintre strada Halelor și Splaiul Independenței, precum și la intersecția bulevardelor Corneliu Coposu și I.C. Brătianu.

Măsura a fost luată în mod urgent după ce au fost descoperite tasări ale sistemului rutier aflat deasupra planșeului Unirii și a pasajului rutier Unirii.

În următoarea perioadă, experții vor investiga cauzele acestor tasări și vor găsi soluții pentru a remedia problemele cât mai curând posibil.

Având în vedere starea tehnică precară a planșeului Unirii și a pasajului rutier Unirii, Sectorul 4 al Municipiului București a cerut restricționarea circulației rutiere pentru toate vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone, cu excepția transportului public și a vehiculelor de intervenție în caz de urgență. Lucrările de consolidare/refacere a planșeului Unirii și a pasajului rutier Unirii vor fi incluse în cadrul unei licitații publice în maximum 30 de zile, cu începerea efectivă a execuției în a doua jumătate a anului 2024, se precizează în Comunicatul Primăriei Sectorului 4.

Vezi si alte articole...