luni, aprilie 15, 2024

Clienții CEC Bank pot cumpăra huvinieta sau taxa de pod Feteşti – Cernavodă direct din aplicaţie

EconomieClienții CEC Bank pot cumpăra huvinieta sau taxa de pod Feteşti – Cernavodă direct din aplicaţie

Clienții CEC Bank pot cumpăra huvinieta sau pot plăti taxa de pod de la Feteşti – Cernavodă direct din aplicaţia de Mobile Banking şi Internet Banking ale băncii.

Conform sursei citate, noile servicii sunt oferite în baza parteneriatului dintre CEC Bank şi Scala Assistance, alături de care banca a lansat, încă din anul 2021, serviciul de achiziţie a rovinietelor.

„Plata huvinietei vine în sprijinul românilor care tranzitează ţara vecină, oferind o soluţie de plată 100% digitală iar taxa de pod este o alternativă la plata prin sms”, a declarat Mugur Podaru, director Operaţiuni la Distanţă în cadrul CEC Bank.

Astfel, întregul proces de achiziţie a huvinietei sau de încasare a taxei de pod prin aplicaţia de Mobile Banking – CEC app durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat, din contul selectat de utilizator. Dovada emiterii huvinietei sau a achitării taxei de pod se salvează instant în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru aceste documente.

În aplicaţia de Mobile Banking a fost lansată şi o altă funcţionalitate extrem de utilă pentru clienţii CEC Bank: actualizarea adresei de e-mail folosite în relaţia cu banca, direct din CEC app.

Aplicaţia de Mobile Banking – CEC app oferă în prezent unele dintre cele mai avansate funcţionalităţi din piaţă şi are peste 525.000 de clienţi, în creştere cu peste 44% în ultimul an.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.

Vezi si alte articole...