miercuri, aprilie 17, 2024

Conferință eveniment, sâmbătă, la Suceava! „Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală”.

MedicalConferință eveniment, sâmbătă, la Suceava! „Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală”.

Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” aduce în atenția publicului o nouă ediție a conferințelor conservatoare.

Suceava va fi gazda unui nou eveniment din ciclul de conferințe conservatoare organizat de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” – Conferința intitulată „Sfinții închisorilor. Rezistența armată și salvarea spirituală” care va avea loc pe data de 6 aprilie 2024, la ora 16:00, la prestigiosul Hotel Mandachi, Sala Regatto.

Invitații noștri de onoare sunt personalități marcante ale vieții publice și intelectuale: senatorul Claudiu Târziu, președinte al Institutului; dr. Sorin Lavric, scriitor și filosof, de asemenea senator; profesor univ. dr. Radu Baltasiu; și dr. Adrian Nicolae Petcu, cercetător la Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

Evenimentul va fi îmbogățit prin participarea domnului Toma Filaret, fost deținut politic și autor al lucrării „Pe drumul pavat cu ghimpi”, o mărturie vie a suferințelor și speranțelor din perioada comunistă. La venerabila vârstă de 99 de ani, domnul Filaret va împărtăși din înțelepciunea și experiența sa din temnițele comuniste.

Vă așteptăm să vă alăturați acestui dialog profund despre istorie, rezistență și spiritualitate, contribuind la o mai bună înțelegere a trecutului nostru pentru a construi un viitor mai luminos.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.institutulconservator.ro sau să contactați echipa la adresa contact@institutulconservator.ro .

Vezi si alte articole...