sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Creșele, grădinițele și școlile din Sectorul 3 vor fi și anul acesta deschise și pe timpul verii. Iată lista lor

Din OrasCreșele, grădinițele și școlile din Sectorul 3 vor fi și anul acesta deschise și pe timpul verii. Iată lista lor

Programul de vară pentru creșe, grădinițe și școli din Sectorul 3 va continua și în acest an. Înscrierile vor începe în luna mai prin intermediul unei platforme online. Anul trecut, părinții au format cozi lungi în fața instituțiilor de învățământ pentru a înscrie copiii la programele de vară, fiind îngrijorați de numărul limitat de locuri disponibile.

Primarul Robert Negoiță a publicat pe pagina sa de Facebook lista creșelor, grădinițelor și școlilor care au confirmat că sunt dispuse să găzduiască cursuri în timpul vacanței de vară.

Acestea sunt: Grădinița Brândușa, Grădinița Școlii Gimnaziale nr. 88, Grădinița nr. 211, Grădinița nr. 154, Grădinița nr. 70, Grădinița nr. 240, Grădinița nr. 196, Grădinița nr. 255, Grădinița Peștișorul de Aur, Grădinița nr. 69, Grădinița nr. 160, Grădinița nr. 24, Grădinița nr. 231, Grădinița nr. 232, Grădinița nr. 187, Creșa Trapezului, Școala Gimnazială nr. 47, Școala Gimnazială nr. 84, Școala Gimnazială nr. 80, Liceul Teoretic Nichita Stănescu, Școala Gimnazială Federico Garcia Lorca, Școala Gimnazială Liviu Rebreanu, Școala Gimnazială nr. 20.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat că discuțiile cu profesorii și Inspectoratul Școlar continuă și va furniza detalii suplimentare în curând. De asemenea, edilul le asigură părinților că unitățile de învățământ care vor participa la programul de vară sunt pregătite să facă față tuturor cererilor.

Înscrierile pentru cursurile de vară vor începe în luna mai, online, printr-o platformă oferită de Primăria Sectorului 3, în conformitate cu criteriile și regulamentele unităților de învățământ.

Anul trecut, sute de părinți s-au așezat la cozi încă de la începutul serii în fața instituțiilor de învățământ din Sectorul 3 pentru a-și înscrie copiii la programul de vară. Aceștia erau îngrijorați că locurile vor fi insuficiente, deoarece erau disponibile doar 1.500 de locuri, mult sub cererea existentă. Mame, tați, bunici și bunicițe au stat la coadă cu dosarele pregătite pentru înscriere, iar procesul s-a desfășurat doar fizic. Două zile mai târziu, Inspectoratul Școlar a aprobat extinderea numărului de locuri în creșe, grădinițe și școli, adăugând aproximativ 600 de locuri disponibile.

Vezi si alte articole...