joi, mai 23, 2024

Cum s-a ”răzbunat” Andrew Tate pe un ”ofițer gras și arogant” în închisoare, în Anglia: ”Am văzut că eram filmat”

ActualitateCum s-a ”răzbunat” Andrew Tate pe un ”ofițer gras și arogant” în închisoare, în Anglia: ”Am văzut că eram filmat”

Frații Andrew (36 de ani) și Tristan Tate (34 de ani), foști luptători, au fost arestați preventiv pe 29 decembrie pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Foștii luptători au contestat imediat decizia, iar marți Curtea de Apel București a dat răspunsul: cererea a fost respinsă și frații Tate rămân în arest, la fel ca celelalte persoane din dosar, Naghel Georgiana, iubita lui Andew, și fosta polițistă Luana Radu.

. Inculpații vor rămâne în arest preventiv cel puțin până pe 29 ianuarie.

Andrew Tate: ”I-am spus că nu ar fi trebuit să fiu închis pentru că nu sunt vinovat”

Nu este, însă, prima dată când Andrew Tate se află după gratii. În aceste zile, un clip postat de el cu câteva luni în urmă a devenit viral. Fostul sportiv a fost închis pentru scurt timp în Anglia și a povestit cum au decurs cele 23 de ore în care a fost în celulă. Peste 1,5 milioane de oameni au văzut acel video.

”Cele mai multe flotări pe care le-am făcut vreodată au fost într-o celulă din Stevenage. Tipul care ne verifica era un ofițer de poliție gras și arogant. I-am spus că nu ar fi trebuit să fiu închis pentru că nu sunt vinovat. Mi-a răspuns: `Știi, noi nu prea greșim`. Am văzut că eram filmat și el se uita pe camere, în spate.

Mi-au dat cea mai proastă carte pe care am citit-o vreodată. Așa că citeam 3 pagini, făceam 50 de flotări, 3 pagini, 50 de flotări… După vreo oră, polițistul gras a venit la mine și m-a batjocorit: `O, Iron Man`.

Știam că se uită și că e invidios, așa că trebuia să continui cu flotările. După vreo 3 ore, îmi simțeam brațele ca fiind de jeleu, dar știam că nu trebuie să mă opresc. Am stat acolo 23 de ore, vreo 6-7 le-am dormit, iar în restul timpului: 3 pagini, 50 de flotări, uitându-mă la camere”, a spus Andrew Tate.

Autoritățile române le-au confiscat 11 mașini de lux fraților Tate

Fraților Andrew și Tristan Tate le-au fost puse sub sechestru 11 autoturisme de lux, în valoare de sute de mii de euro.

Printre mașinile în cauză, care pot fi văzute în galeria foto de mai sus , se află un Rolls-Royce Wraith din seria Black Badge și un Aston Martin Vanquish S Ultimate, ambele cu prețuri de pornire de peste 230.000 de euro. Mai mult, cel puțin pentru moment, Andrew Tate și fratele său au rămas și fără un BMW X6 M, o Lada 1500 și un Porsche Carrera 4S 911, de peste 120.000 de euro.

Potrivit Marca, Andrew Tate (36 de ani) are o avere de 50 de milioane de dolari, însă pe internet există discuții potrivit cărora fostul luptător ar avea între 300 și 400 de milioane de dolari. 

Vezi si alte articole...