marți, iunie 18, 2024

Dana Budeanu, fotografiată în ipostaze incendiare, chiar pe pat!

MedicalDana Budeanu, fotografiată în ipostaze incendiare, chiar pe pat!

Dana Budeanu, celebra designeră de modă, a reușit să uimească fanii din mediul online cu o fotografie îndrăzneață în care apare complet dezbrăcată. Cu un trup de invidiat, Dana Budeanu a făcut senzație pe internet. Aceasta a dovedit în repetate rânduri că nu îi pasă de gura lumii, iar acum a mers și mai departe, lăsându-se fotografiată în cele mai curajoase ipostaze.

Dana Budeanu, imagini de senzație pe Instagram!

Designerul de modă a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care poartă o pereche de ochelari de soare extrem de mari, pantofi cu toc și o haină de blană care îi acoperă doar umerii și părțile intime.

Nu este prima dată când Dana Budeanu se afișează în astfel de ipostaze îndrăznețe, deoarece designerul este conștient de atuurile sale fizice și obișnuiește să împărtășească frecvent imagini sexy cu ea pe rețelele sociale.

Pe lângă pasiunea pentru modă, Dana Budeanu a devenit și mai iubită după lansarea propriei aplicații, unde publică articole despre modă și problemele actuale cu care se confruntă lumea, fie că este la nivel național sau internațional.

Cu o atitudine nonconformistă, Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, fiind cunoscută pentru sinceritatea și lipsa de frică în exprimarea opiniei sale, indiferent de repercusiuni.

Pe lângă activitatea sa profesională, designerul are și două fiice gemene în vârstă de 17 ani pe care le-a crescut singură, oferindu-le o educație aleasă. Dana Budeanu preferă să le țină departe de ochii presei și le încurajează să se bucure de copilărie, evitând rețelele de socializare. Drept urmare, fiicele sale nu dețin conturi de Facebook sau Instagram.

Vezi si alte articole...