luni, aprilie 15, 2024

De ce preferă românii mașinile SH aduse din Germania

Continut SposorizatDe ce preferă românii mașinile SH aduse din Germania

Mulți români aleg să cumpere mașini second hand din Germania pentru a le folosi sau pentru a le revinde pe piața din România. Acest lucru este evident și confirmat de numărul mare de vehicule importate din Germania și vândute la noi în țară, în special mărcile germane, cum ar fi BMW, Mercedes Benz sau Audi. Iată câteva motive pentru care românii preferă aceste mașinii SH din Germania:

Prețurile accesibile

În majoritatea cazurilor, mașinile second hand aduse din Germania sunt mult mai accesibile din punct de vedere al prețului decât cele disponibile pe piața auto românească. Acest lucru se datorează faptului că în Germania piața auto este mai mare, la fel și concurența, fapt ce duce la prețuri competitive. Prin urmare, cumpărarea unei mașini din Germania, independent sau prin intermediul unui dealer auto autorizat, poate fi una dintre cele mai bune decizii. Dacă te hotărăști să apelezi la un dealer auto, vei avea la dispoziție și varianta de a achiziționa o masina in leasing second hand, o opțiune ideală mai ales în situația în care prețul integral al unui vehicul nu se încadrează în buget.

Starea vehiculelor

Mașinile germane sunt recunoscute și apreciate pentru calitatea și fiabilitatea lor. Această țară are standarde ridicate de producție și de întreținere a vehiculelor, lucru ce face ca mașinile second hand să fie percepute ca fiind mult mai durabile. În plus, aceste masini Germania au de cele mai multe ori o istorie de întreținere și service bine documentată. Multe dintre ele au trecut prin lucrări de întreținere regulate, conform indicațiilor producătorului. Să nu uităm nici că Germania are o infrastructură rutieră mult mai bine dezvoltată, iar mașinile nu se uzează atât de repede.

Varietatea mare de modele

Varietatea mare de modele reprezintă un alt motiv pentru care românii preferă mașinile second hand aduse din Germania. De la mașini compacte, la SUV-uri de lux, există șanse mult mai mari să găsești o mașină care să se potrivească mai bine nevoilor și preferințelor tale pe această piață. Așa că, dacă ai studiat și piața auto din România și nu ai găsit mașina care să corespundă cel mai bine cerințelor tale, poate ar fi bine să te orientezi către mașinile second hand aduse din Germania.

Tu te-ai gândit vreodată să cumperi o mașină second hand din Germania? Ce motive au stat la baza acestei decizii?

 

Vezi si alte articole...