duminică, februarie 25, 2024

Directorii din cadrul Primăriei Sectorului 5 vor merge pe teren, de marți, 6 februarie

Din OrasDirectorii din cadrul Primăriei Sectorului 5 vor merge pe teren, de marți, 6 februarie

Primăria Sectorului 5 anunță locuitorii din București că directorii din cadrul instituției își schimbă locul de lucru și își mută birourile pe teren. Aceștia vor fi prezenți pe teren în fiecare zi pentru a interacționa direct cu cetățenii și pentru a identifica posibilele probleme din sector.

Mutarea birourilor pe teren a directorilor din cadrul Primăriei Sectorului 5 începe începând de marți, 6 februarie. Aceștia vor merge în fiecare zi, începând cu ora 15:00, în 15 zone din sector, conform informațiilor postate pe pagina de Facebook a instituției.

„Începând de mâine, 6 februarie, directorii din cadrul Primăriei Sectorului 5 vor merge pe teren în fiecare zi, de la ora 15.00, pentru a identifica eventualele probleme întâmpinate de cetățeni. Aceștia vor forma echipe de câte doi, pentru a acoperi cele 15 zone ale sectorului”.

În plus, problemele semnalate de locuitorii Sectorului 5 din București vor fi transmise departamentelor specializate din cadrul Primăriei Sectorului 5. Autoritățile promit că vor rezolva aceste probleme în cel mai scurt timp posibil. Cei care vor merge pe teren începând de mâine vor fi ușor de identificat prin modul în care vor fi îmbrăcați. Aceștia vor purta o vestă cu însemnele instituției și un ecuson pe care vor fi inscripționate numele, prenumele și funcția pe care o dețin.

„Problemele sesizate de locuitorii Sectorului 5 vor fi transmise direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei, pentru soluționare în cel mai scurt timp. Fiecare director va purta vestă cu însemnele instituției și va avea ecuson cu numele și funcția ocupată”.

Piedone îi îndeamnă pe bucureșteni să nu ezite să se adreseze directorilor desemnați să lucreze pe teren, pentru a le comunica problemele cu care se confruntă.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, își dorește ca în acest fel, fiecare cetățean în parte să poată comunica, în mod rapid și eficient, problemele cu care se confruntă. Mai mult, edilul îi îndeamnă pe locuitorii Sectorului 5 să nu ezite să îi abordeze pe directori atunci când îi întâlnesc în teritoriu”.

Vezi si alte articole...