luni, aprilie 15, 2024

Donald Trump se lansează în vânzarea de Biblii

EconomieDonald Trump se lansează în vânzarea de Biblii

Într-o înregistrare video publicată pe reţeaua sa Social Truth, în plină Săptămână Sfântă, fostul preşedinte american, aflat în căutare disperată de fonduri şi imagine, a anunţat marţi lansarea unei Biblii, „cartea sa preferată”, la preţul de 60 de dolari, relatează Le Figaro.

„Religia şi creştinismul sunt cele două lucruri care lipsesc cel mai mult acestei ţări”, a spus Trump.

Cu câteva zile înainte de Paştele catolic, fostul preşedinte Donald Trump a anunţat marţi lansarea unui parteneriat plătit cu o vedetă de muzică country pentru a pune în vânzare Biblii, „cartea sa preferată”.

„God Bless the USA Bible” (Biblia „Dumnezeu să binecuvânteze SUA”) este numele acestei cărţi religioase, vândută la preţul de 59,99 dolari un exemplar.

Titlul este un ecou al cântecului de succes „God Bless the USA” al celebrului muzician conservator Lee Greenwood, care se cântă la fiecare dintre mitingurile lui Donald Trump. Cu acest cântăreţ country, miliardarul se lansează într-o nouă afacere.

„Redă Americii credinţa”, spune candidatul republican într-o înregistrare video de trei minute publicată pe reţeaua sa Truth Social, în plină Săptămână a Patimilor. Este o aluzie la sloganul emblematic al campaniilor sale prezidenţiale, „Make America great again”.

În videoclip, fostul preşedinte îşi încurajează susţinătorii să cumpere aceste Biblii. „Fiecare american are nevoie de o Biblie în casa sa, iar eu am mai multe. Aceasta este cartea mea preferată. Este cartea preferată a multor oameni”, spune Donald Trump, care curtează intens cercurile evanghelice de la alegerea sa în 2016.

Vezi si alte articole...