sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Două persoane au fost rănite marți seară în urma unui accident produs în Pasajul Unirii din centru Capitalei

Din OrasDouă persoane au fost rănite marți seară în urma unui accident produs în Pasajul Unirii din centru Capitalei

Marți seara, în Pasajul Unirii din centrul Capitalei, a avut loc un accident în urma căruia două persoane au fost rănite. Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:00, când un motociclist a intrat în peretele pasajului.

La 21:20, Brigada Rutieră București a fost notificată printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la accidentul din Pasajul Unirii, conform informațiilor oferite de InfoTraficRomânia.ro. La sosirea la locul incidentului, polițiștii au impus restricții de circulație pe direcția către Bulevardul Mărășești.

Atât șoferul motocicletei care a intrat în peretele pasajului, cât și pasagera, au suferit răni în urma impactului. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale adecvate.

Mai jos este comunicatul de presă emis de Brigada Rutieră:

„La data de 26 martie, în jurul orei 21,20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii.

Din primele informații, conducătorul unei motociclete care se deplasa în Pasajul Unirii ar fi intrat în coliziune cu peretele pasajului. În urma impactului, atât conducătorul moto, cât și pasagera au suferit vătămări corporale”.

În acest moment, nu se cunoaște cu exactitate cauza care a dus la producerea accidentului respectiv. Prin urmare, polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili împrejurările în care cele două persoane au fost rănite. Se va proceda la verificarea înregistrărilor de pe camerele video din pasaj.

Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste prudență și să adapteze viteza în funcție de condițiile de drum, astfel încât să prevină producerea accidentelor rutiere.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează șoferii că, începând cu data de 26 martie 2024, circulația rutieră pe Autostrada Soarelui (A2) este restricționată pe sensul de mers Constanța – București, între kilometrii 102+200 și 101+500.

Aceste restricții sunt impuse din cauza desfășurării lucrărilor la pasajul situat la kilometrul 101+862, care traversează calea ferată în zona localității Dragalina, județul Călărași.

Pe durata lucrărilor, traficul va fi deviat pe calea 1, sensul București – Constanța, circulându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Vezi si alte articole...