luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Duminică, 28 aprilie 2024, a fost inaugurată Faza II din Parcul Liniei

Din OrasDuminică, 28 aprilie 2024, a fost inaugurată Faza II din Parcul Liniei

În dimineața zilei de duminică, 28 aprilie 2024, a fost inaugurată Faza II din Parcul Liniei. Acest nou spațiu verde amenajat de Primăria Sectorului 6 în cartierul Militari a fost prezentat bucureștenilor. La ora 10:30, porțile celui mai recent parc din S6, Parcul Liniei, Faza II, au fost deschise oficial. Parcul se întinde pe aproximativ 3,5 hectare, iar întregul său are aproape 8 hectare, incluzând și Faza I.

Această nouă porțiune a parcului, realizată pe fosta cale ferată de pe strada Liniei, abandonată de 20 de ani, oferă o varietate de facilități, printre care: locuri de joacă, zone de fitness, pumptrack, piste de biciclete, foișoare.

Deosebit de notabile sunt foișoarele amenajate în parc, care permit bucureștenilor să lucreze remote în aer liber. Acestea sunt echipate cu prize și Wi-Fi. Cinci astfel de foișoare au fost instalate în această zonă a parcului.

Pe lângă aceste facilități, parcarea include și o serie de imagini publicate de Primăria Sectorului 6. În urma finalizării acestei faze, urmează ca administrația publică să se ocupe de realizarea ultimei porțiuni a parcului. Pe 8 aprilie 2024, PS6 a obținut votul CGMB pentru a putea efectua exproprierile necesare pentru Faza III a Parcului Liniei. Odată finalizată această ultimă etapă, acesta va deveni cel mai mare parc liniar din România.

 

Vezi si alte articole...