luni, mai 27, 2024

Ediția a II-a a West Side Flower Fest începe pe 31 mai. Pe bucureșteni îi așteaptă o mulțime de atracții interesante

Din OrasEdiția a II-a a West Side Flower Fest începe pe 31 mai. Pe bucureșteni îi așteaptă o mulțime de atracții interesante

Evenimentul West Side Flower Fest din Sectorul 6 se apropie cu pași repezi, iar locuitorii Bucureștiului vor fi invitați să se bucure de sutele de plante expuse în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului. Primăria Sectorului 6 a anunțat că au fost pregătite o serie de activități captivante pentru toate vârstele.

West Side Flower Fest, unul dintre cele mai importante evenimente florale din România, va avea loc în doar câteva săptămâni. La sfârșitul lunii mai, Sectorul 6 va găzdui expozanți și sute de specii de plante deosebit de variate.

Festivalul va oferi o varietate de atracții pentru toate gusturile, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Printre acestea se numără animatori care vor crea modele din baloane pentru cei mici și vor realiza picturi pe față, grădinile tematice, inclusiv cele plutitoare, aranjamente florale gigantice, spectacole, inclusiv concerte pe bulevard și pe scena din Parcul Drumul Taberei, jocuri și concursuri distractive.

De asemenea, bulevardul va fi animat de comercianți care vor oferi delicii culinare. West Side Flower Fest va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, iar Primăria Sectorului 6 a transmis următorul mesaj:

„Un festival pentru toate vârstele, toate gusturile. Vor fi trei zile magice, care ne vor umple inimile cu bucurie și cu frumos”.

În plus față de activitățile menționate anterior, Primăria Sectorului 6 a dezvăluit că cei mici vor avea oportunitatea de a participa gratuit la ateliere educative. Aceste ateliere vor fi desfășurate pe toată durata evenimentului.

Astfel, copiii vor avea oportunitatea să învețe cum să realizeze terarii, cum să creeze tablouri folosind licheni, să experimenteze modelarea și pictura pe lut, să planteze și să aibă grijă de flori.
La prima ediție a festivalului organizat în Sectorul 6 al Capitalei, aproximativ 4.000 de copii au participat la aceste ateliere destinate lor.

Vezi si alte articole...