vineri, aprilie 19, 2024

Ema Uta a fost cerută în căsătorie! Alex Bodi i-a pus inelul pe deget blondinei, chiar în Maldive

MedicalEma Uta a fost cerută în căsătorie! Alex Bodi i-a pus inelul pe deget blondinei, chiar în Maldive

Se spune că când dragostea este profundă și autentică, nimic și nimeni nu poate sta în calea ei. Despre Alex Bodi și Ema Uta se spune că, deși au avut certuri și despărțiri repetate, acum sunt convinși că sunt destinati unul altuia. Frumoasa și controversata poveste de dragoste dintre cei doi a culminat cu cererea în căsătorie a lui Alex Bodi către Ema Uta.

În urmă cu aproximativ 12 luni, în luna mai a anului 2023, Alex Bodi declara într-un interviu că intenționează să se căsătorească cu Ema Uta. Deși au avut momente de separare între timp, destinul i-a adus din nou împreună.

Ema Uta a acceptat cererea în căsătorie a lui Alex Bodi, marcând un moment crucial în viața ei. Ceremonia a avut loc într-un loc de vis, în Maldive, iar acceptul lui Ema a fost unul hotărât. Cei doi au sărbătorit într-o atmosferă de vis, iar momentul logodnei s-a petrecut sub lumina lunii. După ce a pus inelul pe degetul ei, Alex Bodi a surprins-o pe viitoarea lui soție cu un impresionant foc de artificii.

Astfel, Alex Bodi se pregătește să urce pentru a treia oară în fața altarului, iar de această dată Ema Uta îi va fi soție. Cu ceva timp în urmă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că el și iubita lui, acum viitoarea sa soție, au discutat chiar despre fondarea unei familii.

„Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au așteptat toată viața!”, este un mesaj pe care Alex Bodi l-a distribuit cu ceva vreme în urmă, pe Instagram.

Ce a declarat Alex Bodi după ce Ema Uta a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat

La începutul acestui an, după ce Ema Uta a fost surprinsă într-un club de fițe din Capitală în timp ce se săruta cu un alt bărbat, Alex Bodi a declarat că make-up artistul este o femeie liberă și poate să se vadă cu oricine dorește.

„Ca să încheiem cu tâmpeniile și supozițiile astea, să înțelegeți că noi ne-am despărțit acum 2 luni, fără vreun scandal și jigniri, cum bârfesc alții, înșelat sau trădări. Nu există niciun fel de scandal între mine și ea, iar cei care cred că sunt într-un scandal cu mine e doar în mintea lor. Am trecut de etapa când mă „bălăcăresc” pe la tv și cei care fac asta vor probabil să fie și ei mai cunoscuți și forțează nota”, spunea Alex Bodi.

Vezi si alte articole...