vineri, iulie 19, 2024

Festivalul Nostalgia reorganizează circulația pe două străzi din București, în perioada 27-30 iunie

Din OrasFestivalul Nostalgia reorganizează circulația pe două străzi din București, în perioada 27-30 iunie

Festivalul Nostalgia, care se va desfășura anul acesta în incinta Federației Române de Tir Sportiv, va reorganiza circulația pe două străzi din București, în perioada 27-30 iunie. Străzile Aleea Padina și Vadul Moldovei vor deveni cu sens unic. Polițiștii rutieri au impus deja restricții de circulație pentru Nostalgia 2024, valabile începând din noaptea de 26/27 iunie până la terminarea festivalului. Circulația va fi organizată temporar în sens unic pe: Aleea Padina, dinspre Șos. București-Ploiești, Str. Vadul Moldovei, dinspre Aleea Padina către Aleea Privighetorilor.

Brigada Rutieră precizează că pe durata evenimentului se va asigura accesul autospecialelor de intervenție și al riveranilor, conform unei postări pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. De asemenea, șoferilor li se solicită ca în perioada menționată să circule cu prudență, să evite comportamentele care ar putea pune în pericol siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească sau să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să fie atenți în zona de desfășurare a evenimentului, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să se asigure că pot traversa în condiții de siguranță.

Festivalul Nostalgia 2024 Festivalul Nostalgia va avea loc pentru al doilea an consecutiv la Federația de Tir Sportiv, lângă pădurea Băneasa din București.

Organizatorii evenimentului au anunțat că publicul din acest an se va putea bucura de câteva schimbări și îmbunătățiri. Vor fi pregătite concerte cu artiști emblematici din industria muzicală românească din anii ’90-2000, care vor completa DJ seturile de la fiecare scenă. Anul trecut, participanții au dansat în fața a șase scene – Latino, Hip-Hop, Electro, Șucar, clubul Interbelic și zona principală „Pe Maidan” – iar anul acesta vor fi și mai multe scene, pentru o experiență de neuitat.

Vezi si alte articole...