sâmbătă, iunie 15, 2024

Fiica lui Cozmin Gușă a fost „agățată” de Andrew Tate – Tânăra a povestit cum a fost abordată

ActualitateFiica lui Cozmin Gușă a fost „agățată” de Andrew Tate – Tânăra a povestit cum a fost abordată

Noi date explozive despre frații Tate ies acum la iveală. Andrew a încercat să o agațe pe internet chiar și pe fiica lui Cozmin Gușă.

Daria Gușă fiica lui Cozmin Gușă a povestit cum a fost abordată pe rețelele sociale la vârsta de 16 ani de miliardarul britanic. Ea era plecată la studii în Austria și nu i-ar fi răspuns la avansurile făcute, dar spune că o prietenă din Câmpina, cu un an mai mică, a continuat discuția cu el. Fostul luptător se folosea de mașinile scumpe și rezervările la restaurante luxoase pentru a ademeni fetele.

Cei doi frați au ajuns în vizorul autorităților după ce au răpit și sechestrat două tinere. Acum ambii sunt în custodia autorităților fiind arestați de DIICOT pentru trafic de persoane.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frațiiTate, se întâmpla acum 3 ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria. Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța” (nu-l citez aici, sunt sigură că vă puteți imagina stilul). Pentru că expeditorul era localizat în zona Prahovei, mi-am întrebat în trecere foste colege de la liceul din Câmpina dacă au primit cumva și ele mesaje similare, și trei dintre ele mi-au confirmat că da”, scrie Daria Gușă.

Vezi si alte articole...