duminică, mai 26, 2024

Financial Times: Meta se pregăteşte să anunţe dacă îi va permite fostului preşedinte al SUA Donald Trump să revină pe Facebook şi Instagram

EconomieFinancial Times: Meta se pregăteşte să anunţe dacă îi va permite fostului preşedinte al SUA Donald Trump să revină pe Facebook şi Instagram

Gigantul reţelelor sociale a declarat anterior că va decide până pe 7 ianuarie dacă îi va permite fostului preşedinte să se întoarcă.

Cu toate acestea, este de aşteptat ca decizia să fie anunţată mai târziu în cursul lunii, a scris ziarul, citând o persoană familiarizată cu chestiunea.

Meta a înfiinţat un grup de lucru pentru a se concentra pe această problemă,  care include angajaţi din echipele de politici publice şi de comunicare, precum şi din echipa de politici de conţinut, potrivit surselor.

Meta nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters de a comenta.

Evoluţia vine după ce Elon Musk, noul proprietar al Twitter, a revocat în noiembrie anul trecut o interdicţie permanentă asupra lui Trump pe platforma de socializare, după ce a efectuat un sondaj în rândul utilizatorilor.

 

Vezi si alte articole...