sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Fiul interlopului Sile Cămătaru a fost prins de autoritățile italiene

Din OrasFiul interlopului Sile Cămătaru a fost prins de autoritățile italiene

Fiul interlopului Sile Cămătaru din București, care a fost condamnat la 3 și 7 luni de închisoare, anul trecut, a fost prins de autoritățile din Italia. Acesta a fost reținut în baza mandatului european de arestare emis pe numele său.

Bărbatul găsit de polițiștii italieni ar fi fiul interlopului Sile Cămătaru din București, potrivit informațiilor furnizate de Antena 3 CNN. Daniel Vasile Cămătaru a dispărut din România înainte ca instanța să ia o decizie finală în dosarul în care era judecat.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunțat că fiul interlopului a fost găsit în Italia de către autorități la data de 16 ianuarie 2023.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat european de arestare, iar în baza acestuia a fost reținut de autoritățile italiene.

Daniel Vasile Cămătaru a fost condamnat pentru:

  • Comiterea de infracțiuni la regimul rutier
  • Nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu. Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, a declarat DGPMB.

Autoritățile italiene vor demara acum procedura prevăzută de lege pentru a pune în aplicare mandatul european de arestare, în vederea predării bărbatului.

Vezi si alte articole...