luni, decembrie 4, 2023

Florin Pastramă își aniversează ziua chiar la Dubai! Ce i-a oferit Brigitte?

Femeiadeastazi.roFlorin Pastramă își aniversează ziua chiar la Dubai! Ce i-a oferit Brigitte?

Florin Pastramă sărbătorește ziua de naștere în stil mare! Soția sa, Brigitte, l-a răsfățat cu un cadou special: un bilet de avion pentru a merge în Dubai, unde au achiziționat recent un apartament luxos. În această seară, cei doi se pregătesc să se bucure de o cină romantică într-un restaurant libanez, la celebrele fântâni Burj Khalifa.

Brigitte și Florin Pastramă, gata să devină părinți!

„Diseară ieșim cu familia. Sora mea cea mică a venit cu soțul și cu fiul ei și cu încă un prieten, Cristi, o să luăm masa la fântâni. O să mâncăm libanez și o să ne uităm la Burj cum se aprinde și cum se luminează. Acolo e restaurantul nostru preferat și Florin a vrut acolo.”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte a dezvăluit că cei doi se pregătesc să devină părinți. Florin a mulțumit divinității pentru prezența soției sale în viața lui și a sugerat că își dorește să aibă un copil împreună cu aceasta. „Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Brigitte, așa cum o știți voi, ea e cadoul pentru mine. (…) Eu aștept cadoul diseară de la Birgitte. Am venit doi, poate plecăm trei” , a spus Florin Pastramă.

Dar nu doar asta, căci cuplul s-a pus imediat pe treabă, ocupându-se de amenajarea noii lor locuințe din Dubai. Brigitte a declarat că au făcut o vizită la magazinul de specialitate pentru a-și achiziționa luminile pentru casă. În plus, cuplul are planuri mari de a schimba și alte lucruri în apartament, cum ar fi faianța și podeaua, iar Brigitte a dezvăluit că și-au propus să instaleze tapetul în dormitoare înainte ca Florin să plece din Dubai. Ea a mai adăugat că este foarte bucuroasă că au reușit să finalizeze toate formalitățile pentru a deveni rezidenți în Dubai și că își doresc să se simtă confortabil și fericiti în noua lor casă. Așadar, ziua de naștere a lui Florin Pastramă se anunță a fi una de neuitat!

Vezi si alte articole...