duminică, mai 26, 2024

Gafă a CNN după moartea lui Pele. Postul TV l-a confundat pe legendarul brazilian cu un fost fotbalist din Ghana

SportGafă a CNN după moartea lui Pele. Postul TV l-a confundat pe legendarul brazilian cu un fost fotbalist din Ghana

Prestigioasa televiziune americană CNN a fost protagonista unei gafe joi, 29 decembrie, potrivit GSP. După anunțul morții brazilianului Pele, CNN a difuzat o fotografie cu Abedi Pele, fost important fotbalist ghanez, care s-a remarcat pe când juca la Olympique Marseille.

Eroarea CNN a rămas mai multe minute pe post, iar fanii au remarcat gafa. „Acela nu e Abedi Pele? Cine a mai observat asta? Cum poate CNN să facă o asemenea eroare?”, a scris un utilizator pe Twitter.

CNN a difuzat o fotografie cu ghanezul Abedi Pele, acum în vârstă de 58 de ani, confundându-l cu brazilianul Pele

Reputatul post american de televiziune a mai gafat și acum 8 ani. În martie 2014, show-ul „New Day”, difuzat de CNN, a propagat pe Twitter o informație falsă conform căreia Pele a murit. Informația a fost negată de apropiații brazilianului.

Marele fotbalist brazilian Pele a murit joi, 29 decembrie, la 82 de ani. Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că legendarul fotbalist suferă de insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează. Pele a cucerit trei Cupe Mondiale cu Brazilia și este considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie.

Vezi si alte articole...