duminică, mai 26, 2024

Globalworth Campus are cel mai tehnologizat centru de conferințe din București

Din OrasGlobalworth Campus are cel mai tehnologizat centru de conferințe din București

Globalworth lansează cel mai nou, tehnologizat și complex centru de conferințe din București, Nord Events Center, în parteneriat cu Universum Events, cel mai mare organizator de evenimente corporate din țară.

Nord Events Center are o suprafață de 1.850 metri pătrați și se află în complexul de birouri Globalworth Campus, Str. George Constantinescu Nr. 4B si Nr. 2-4, la parterul clădirii Campus C 2S + P + 14E.

Centrul care poate acomoda aproximativ 1.200 de persoane deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România: 100 mp. Acesta este și cel mai mare proiect de acest fel, marca LG, din Europa, la momentul instalării.

În total, în cele 3 săli ale complexului de evenimente Nord Events Center sunt instalate ecrane LED fixe în suprafață de 136.8  mp (100mp ecran parter + 2×18.4mp ecrane in cele 2 Sali de la etajul 1), fiind cel mai modern și complet echipat tehnic spațiu de evenimente din București.

În perioada de soft launch, centrul a găzduit o serie de evenimente precum Gala Internetics, Vernisajul Vinului Moldovenesc, Târgul Imobiliarium, Conferințe DevTalks și DevCon, în cadrul cărora i-au trecut pragul peste 10.000 de vizitatori.

CITEȘTE ȘI: Pluria, platformă B2B care oferă acces la o rețea extinsă de spații de lucru

Vezi si alte articole...