sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Grindeanu: Îmi doresc ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de finalul anului tot acest A0 varianta sudică

EconomieGrindeanu: Îmi doresc ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de finalul anului tot acest A0 varianta sudică

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că undeva până în 15 aprilie vor fi daţi în circulaţie aproximativ 13 kilometri, cei 6 care au fost finalizaţi la finalul anului trecut, dar care nu puteau fi utilizaţi, plus cei de 7 de pe lotul 1, asta însemnând că se circulă pe 23 de km şi jumătate, pe A0 sud.

Grindeanu a mai spus că diferenţa de 10 kilometri, până în A2, va urma să fie finalizată la începutul acestei veri, pentru a putea fi folosită această autostradă. Despre lotul 3 al Centurii Capitalei, Grindeanu a arătat că în acest moment există o mobilizare mai bună decât în luna ianuarie.

”Se văd progresele, au sper că termenele pe care şi le-am asumat, acelea de sfârşit de vară, început de toamnă, să fie respectate”, a completat ministrul.

”Cert este că îmi doresc ca anul acesta, când tragem linie, să poată fi folosit înainte de finalul anului tot acest A0 varianta sudică, 52 de kilometri”, a precizat ministrul.

Ministrul a mai anunţat că mâine se dau în circulaţie şi cei aproximativ 20 de km de la Oradea de drum expres, importanţi pentru zona metropolitană şi pentru municipiul Oradea.

 

Vezi si alte articole...