miercuri, iunie 19, 2024

Idei pentru cadouri de Valentine’s Day

MedicalIdei pentru cadouri de Valentine’s Day

14 februarie este o ocazie specială pentru a exprima sentimentele față de cei iubiți. Mulți sunt spontani și lasă pe ultimul moment alegerea unui cadou, alții caută din timp idei sau obiecte cu care pot surprinde în mod plăcut pe cel drag. Iată câteva idei de cadou, atât pentru femei, bărbați sau, mai bine, pentru cuplu.

Care este legenda acestei zile?

Legenda spune că împăratul roman Claudius al II-lea a interzis soldaților să se căsătorească. Un preot pe nume Valentine a sfidat ordinul împăratului și a oficiat, în secret, căsătorii între tinerii romani, astfel soțul era scutit de a merge la război. Ca pedeapsă, preotul Valentine a fost aruncat în temniță, torturat și decapitat în ziua de 14 februarie. În timp ce era închis, el s-a îndrăgostit de fiica gardianului său, căreia îi trimitea scrisori de dragoste semnate „from your Valentine”. De aici obiceiul de a trimite bilețele de dragoste în această zi.

Cadouri pentru bărbați

Fiecare își cunoaște cel mai bine partenerul și poate opta pentru un cadou în funcție

de hobby-urile acestuia. Pentru cei pasionați de sport, un abonament la sală sau o experiență unică de tipul skydiving, o cursă pe pistă sau, de ce nu, o drumeție în locul preferat. Există acum și o largă gamă de gadgeturi personalizate pentru amatorii de tehnologie sau, de ce nu, o haină personalizată cu un mesaj, echipa preferată sau personajul preferat. Pentru cei care preferă să se relaxeze accesând o platformă de gaming se poate alege, de exemplu un tricou cu slotul preferat. Inspirație pentru acest cadou se poate găsi și pe NetBet (primul site licențiat în România, L1160651W000195, ONJN, +18). Printre ideile de cadouri merită amintite și obiectele gen decantor de vinuri, truse de îngrijire personală sau accesorii (curele, portmonee, ace de cravată, ceasuri etc.), în funcție de gusturile celui drag.

Ce dăruim femeilor?

Femeile gustă mult cadourile romantice cum ar fi un buchet de flori inedit, precum trandafiri colorați în nuanțe inedite sau florile exotice, un set de ciocolată artizanală personalizată sau o cutie cu prăjituri fine sau o experiență la spa. O haină sau eșarfă dintr-un material de calitate sau, în funcție de buget, o bijuterie (alegere cu siguranță foarte apreciată).

Dacă îi cunoașteți bine obiceiurile, un voucher la magazinul sau salonul de înfrumusețare preferat sunt, de asemenea, cadouri apreciate. Ideal este ca orice cadou, mic sau mare, să fie însoțit de un bilețel cu câteva cuvinte din inimă, gest obligatoriu care dă un plus de valoare.

Experiențe în doi

Această zi este o ocazie de a sărbători dragostea de cuplu, de aceea sunt ideale cadourile care implică ambii parteneri. Începând de la clasica cină romantică, la un cinema tematic sau un voucher spa pentru cuplu, toate pot fi idei apreciate de ambii parteneri. O excursie într-un loc romantic sau inedit, un abonament la un curs pentru amândoi, orice pasiune comună poate fi o sursă de inspirație. Pentru un buget mai restrâns sau pentru cei cu imaginație și simțul umorului, se pot achiziționa sau, chiar confecționa acasă, carnețele cu vouchere mai mult sau mai puțin condimentate. Partea frumoasă la aceste vouchere, este că oferă experiențe, iar experiențele sunt cele mai importante într-un cuplu. Florile se ofilesc, bomboanele se mănâncă, cafeaua se bea, cravata ajunge pe fundul unui sertar, un gadget se devalorizează, dar, amintirile vor rămâne mereu.

Vezi si alte articole...