sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ilfov: Autocar oprit pe calea ferată în zona Petricani, din cauza unor defecţiuni tehnice / Pasagerii au coborât, iar autovehiculul a fost îndepărtat de echipajele ISU

EconomieIlfov: Autocar oprit pe calea ferată în zona Petricani, din cauza unor defecţiuni tehnice / Pasagerii au coborât, iar autovehiculul a fost îndepărtat de echipajele ISU

”La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 17:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un autocar a oprit pe calea ferată de la trecerea de nivel din zona Petricani, din cauza unor defecţiuni tehnice”, a transmis, vineri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din Voluntari s-au deplasat imediat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice.

”Toţi pasagerii au coborât din vehicul. În cauză au fost anunţati reprezentanţii CFR pentru efectuarea activităţilor din competenţă.La faţa locului s-au deplasat şi echipaje ISUBIF”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că s-a reuşit remedierea defecţiunii şi deplasrea vehiculul de pe tronsonul de cale ferată.

La rândul lor, reprezentanţii CFR au precizat că mijlocul de transport a fost îndepărtat cu ajutorul echipajelor ISU.

”În cauză urmează să se stabilească condiţiile şi împrejurările în care a avut loc evenimentul, iar în urma verificărilor vor fi luate măsurile legale care se impun”, au mai precizat autorităţile.

 

Vezi si alte articole...