marți, mai 30, 2023

În acest weekend, Miez Festival aduce distracția la Verde Stop Arena din București

Din OrasÎn acest weekend, Miez Festival aduce distracția la Verde Stop Arena din București


În perioada 19-21 mai, Miez Festival va aduce un maraton al distracției la Verde Stop Arena din București. Aceasta reprezintă a doua ediție a evenimentului, iar organizatorii promit că vor avea pe scenă mai multe nume populare. Detalii referitoare la programul pe zile, informații despre modul de a ajunge la festival, precum și informații despre acces și prețuri sunt disponibile mai jos. Se așteaptă participarea a mii de oameni în acest weekend la cel mai mare festival autentic, desfășurat la Verde Stop Arena din București, pentru trei zile de muzică și relaxare. Aceasta reprezintă a doua ediție a evenimentului care pune în prim plan artiști și trupe autohtone, reprezentative pentru genuri muzicale precum rock, pop, hip-hop, disco și lăutărească.

Printre cele mai cunoscute nume care vor urca pe scenă se numără Subcarpați, Vița de Vie, Horia Brenciu, Smiley, Mihai Mărgineanu, Vunk și Byron.

Pentru toți cei care vor fi prezenți la eveniment, am pregătit nu doar un line-up pentru toate vârstele care îmbină armonios mai multe genuri muzicale, astfel încât publicul să se poată întâlni cu trupele și artiștii preferați, ci și un program de activități inedite, care să le stârnească interesul pentru artele tradiționale românești, cum ar fi instalații de artă, ateliere de olărit, activități pentru copii, ateliere de pictură, declară Jiji Lazăr, co-organizator Miez Festival.

Trei zile pline de distracție Programul pe zile, așa cum a fost comunicat de către organizatori, este următorul:

VINERI, 19 MAI

17:00 – ACCES 18:00 – PAULINA 19:15 – BOSQUITO 20:30 – VIȚA DE VIE 21:45 – SUBCARPAȚI

SÂMBĂTĂ, 20 MAI

16:00 – PIXAR STELAR 18:00 – BYRON 19:15 – VUNK 20:30 – MIHAI MĂRGINEANU & BANDA 21:45 – SMILEY

DUMINICĂ, 21 MAI

16:00 – PIXAR STELAR 17:00 – THE SPEAKERS 18:00 – SIMION BOGDAN MIHAI 19:00 – WHITE MAHALA 20:15 – PIXAR STELAR 21:00 – HORIA BRENCIA & ORCHESTRA

Cum să ajungi la festival Evenimentul are loc la Verde Stop Arena de pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Organizatorii festivalului recomandă participanților să lase mașinile acasă, deoarece în zonă nu există parcare și îi încurajează să utilizeze mijloacele de transport în comun. Aceștia au la dispoziție următoarele opțiuni: autobuzele liniilor 282 și 330 – stația Barbu Văcărescu, tramvaiul 5 – stația Ceaikovski (informații despre program și trasee pot fi găsite pe site-ul STB).

Bilete Un abonament pentru cele trei zile de festival costă 179 lei + taxe. Abonamentele pot fi achiziționate și online de AICI.

La intrare, prețurile biletelor sunt următoarele:

  • Vineri – 110 lei,
  • Sâmbătă – 110 lei,
  • Duminică – 80 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit la festival dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valid, precizează organizatorii.

Pentru a accesa evenimentul, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani trebuie să dețină un bilet și să fie însoțiți de un adult. Cei cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani pot participa pe baza unui bilet valid și a unui act de identitate.

Bine de știut: Toți copiii trebuie să aibă declarația completată și semnată de un părinte sau un tutore legal. Această declarație poate fi descărcată de AICI.

În zona de alimentație, participanții vor avea oportunitatea de a gusta delicatese de la următorii furnizori: Holy Crepes, Baz Burger, Yoyo Burger, Gyros Mania, Italian Job, Mizilicuri și Cafeneta.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro