sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

În Capitală se deschide un nou șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare

Din OrasÎn Capitală se deschide un nou șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare

Primăria Capitalei a transmis ieri că începe un nou proiect de modernizare a sistemului de termoficare din București, șantierul nr. 12, ce va include înlocuirea vechilor conducte pe o distanță de aproximativ 8,43 km, pe tronsonul Magistralei Progresu-Berceni.

„Deschidem șantierul nr. 12 pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală”, a transmis ieri municipalitatea într-o postare pe pagina de Facebook.

Acest nou șantier reprezintă Obiectivul 19 din cele 25 planificate, finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Pe această porțiune, în lungime de aproximativ 8,43 km, se va efectua înlocuirea conductelor vechi și corodate.

Primarul General al Capitalei asigură locuitorii din Sectorul 4 că, odată ce lucrările vor fi finalizate, nu vor mai întâmpina probleme legate de furnizarea apei calde și a căldurii. Modernizarea sistemului de termoficare va beneficia locuitorii de pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Șoseaua Giurgiului, Depoul Giurgiului, Drumul Bercenarului, Strada Acțiunii, Intrarea Ciuruleasa, Strada Anghel Moldoveanu, Strada Tudor Gogiu, Strada Orăștie, Strada Ilie Oprea, Strada Luică, Strada Reșița, Strada Uioara, Strada Izvorul Oltului și Aleea Izvorul Oltului.

„Prin lucrările efectuate pe acest tronson, vor fi schimbate conducte pe o lungime de aproximativ 8,43 km, parte a Magistralei Progresu – Berceni.
După finalizarea lucrărilor, vor beneficia de modernizarea rețelei de termoficare locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei”, precizează Nicușor Dan.

Reamintim că, la finele lunii februarie, primarul Nicușor Dan a anunțat inaugurarea celui de-al 11-lea șantier pentru modernizarea sistemului de termoficare. Acesta se află în curtea Spitalului Colentina, unde lucrătorii sunt angrenați în înlocuirea conductelor pe o distanță de 5,12 km. Acestea sunt vechi și corodate de-a lungul anilor și fac parte din Magistrala Sud II.

Vezi si alte articole...