sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

În Cartierul Străulești din Sectorul 1 urmează să fie asfaltate și modernizatemai multe străzi de pământ

Din OrasÎn Cartierul Străulești din Sectorul 1 urmează să fie asfaltate și modernizatemai multe străzi de pământ

La finalul săptămânii trecute, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că mai multe străzi de pământ din Cartierul Străulești urmează să fie asfaltate și modernizate. Aceste proiecte au fost votate de către Consiliul Local S1.

În data de 22 martie 2024, Clotilde Armand a comunicat locuitorilor Sectorului 1 că proiectele privind modernizarea mai multor străzi de pământ au fost aprobate de către Consiliul Local în cadrul ședinței de joi, 21 martie 2024. Lucrările sunt efectuate pentru a asigura o siguranță rutieră sporită și condiții de trai civilizate pentru cetățeni. De asemenea, primarul a menționat că intervențiile vor fi demarate în perioada următoare pentru a răspunde rapid nevoilor comunității.

„Asigurarea unor condiții civilizate de locuit și siguranța rutieră sunt principalele motive pentru care avem nevoie urgent modernizarea lor. Vom demara rapid lucrările pe aceste drumuri și mă voi asigura personal că firmele contractate vor respecta cu strictețe standardele de calitate”.

Arterele pe care urmează să se intervină sunt: Drumul Cavnic, Drumul Arieș, Drumul Ohaba, Drumul Homorod, Drumul Nădlac.
Cu toate că edilul din S1 a exprimat dorința unei intervenții rapide, nu a fost specificată o dată exactă pentru deschiderea șantierelor.

Clotilde Armand a subliniat că în prezent se derulează cel mai amplu program de asfaltare și modernizare a infrastructurii rutiere din aria pe care o administrează. Conform declarației primarului, în cursul anului 2023 s-au finalizat lucrările pe 33 de artere din S1.

De asemenea, în prezent se efectuează lucrări pe alte 8 străzi din cel mai prosper sector al Capitalei. În cadrul aceleiași declarații, Clotilde Armand îi acuză pe consilierii PNL-PSD că blochează proiectele pentru următoarele străzi: Soldat Ion Dobre, Caporal Avram Păcuraru, Caporal Gheorghe Calpan, Radu Sterie, Petrila, Soldat Gheorghe Buciumat, Limpejoarei, Irești și Maior Aviator Petre Crețu.

Vezi si alte articole...