miercuri, mai 29, 2024

În perioada 19-21 aprilie, în parcarea centrală a Băneasa Shopping City are loc Salonul Bicicletei 2024

Din OrasÎn perioada 19-21 aprilie, în parcarea centrală a Băneasa Shopping City are loc Salonul Bicicletei 2024

Salonul Bicicletei 2024 revine și îi așteaptă pe bucureștenii pasionați de ciclism, și nu numai, în perioada 19-21 aprilie, pentru a testa cele mai noi modele de biciclete și trotinete. Evenimentul are loc în parcarea centrală a centrului comercial Băneasa Shopping City.

Ediția de anul acesta a expoziției se desfășoară într-o nouă locație. Dacă anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea centrală de la Fondul Combinatului Plastic, acum se va desfășura în parcarea centrală de la Băneasa Shopping City.

„Ambulanța de Biciclete” oferă gratuit o revizie bicicletelor și trotinetelor personale celor care vizitează evenimentul cu mijloacele lor de transport. Astfel, participanții pot pleca acasă cu o bicicletă nou-nouță sau cu cea personală reparată și verificată de experți.

Persoanele care donează sânge până la eveniment beneficiază de intrare gratuită, alături de copiii cu vârsta mai mică de 8 ani.

Road Grand Tour susține evenimentul și îi așteaptă pe toți cei pasionați să se bucure de 3 zile de pedalat și plimbări cu trotinete, echipați cu căști, echipamente și alte accesorii. În plus, a fost amenajată o zonă specială de educație rutieră pentru copii.

Partenerii evenimentului au pregătit premii și concursuri pentru fiecare zi a Salonului Bicicletei 2024.

Programul de vizitare este următorul: vineri, 19 aprilie: 10:00 – 19:00; sâmbătă, 20 aprilie: 10:00 – 19:00; duminică, 21 aprilie: 10:00 – 19:00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei și este valabil pentru o singură intrare. Biletele sunt disponibile la vânzare și pot fi achiziționate de AICI.

La expoziție vor fi prezente mari companii naționale, importatori și magazine specializate în domeniul bicicletelor și trotinetelor. Printre participanții confirmați se numără Decathlon, Abus, KTM, Pegas, Tesla, Woom și mulți alții. Pentru informații actualizate, intrați AICI.

Vezi si alte articole...