luni, aprilie 15, 2024

În scurt timp urmează să fie finalizate lucrările de pe Strada Dumbrava Nouă și Strada Moțoc din Sectorul 5

Din OrasÎn scurt timp urmează să fie finalizate lucrările de pe Strada Dumbrava Nouă și Strada Moțoc din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a informat cetățenii că lucrările pe Strada Dumbrava Nouă și Strada Moțoc, aflate în apropierea Parcului Sebastian, sunt pe cale să fie finalizate în curând. După finalizarea acestora, zeci de noi locuri de parcare vor fi disponibile.

Compania Infrastructură 5 a transmis locuitorilor din Sectorul 5 că lucrările pe Străzile Dumbrava Nouă și Moțoc sunt aproape de finalizare. Conform informațiilor furnizate de șeful de șantier, aproximativ 400 de tone de asfalt au fost utilizate în aceste lucrări.

Printre avantajele acestor lucrări menționate de Primăria Sectorului 5 se numără: creșterea siguranței rutiere, durabilitatea și rezistența carosabilului, reducerea zgomotului și a impactului negativ asupra mediului înconjurător.

Primăria a comunicat aceste informații prin intermediul „Companiei Infrastructură 5”:

„Am fost harnici și am realizat progrese semnificative pentru comunitatea Sectorului 5. Finalizăm cu succes lucrările de pe strada Dumbravă Nouă și Strada Moțoc, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii locale”.

De asemenea, o altă veste bună pentru rezidenții din zona respectivă este că, odată cu finalizarea lucrărilor, mai multe locuri de parcare vor fi disponibile pentru ei.

Concret, ca rezultat al acestor modernizări, un total de 70 de noi locuri de parcare rezidențiale au fost create pe cele două străzi din apropierea Parcului Sebastian.

„Oferim 70 de locuri noi de parcare cetățenilor din zonă, facilitând mobilitatea zonală și confortul”, declară Infrastructură 5.

După finalizarea lucrărilor pe străzile Dumbrava Nouă și Moțoc, Primăria Sectorului 5 intenționează să demareze noi proiecte în următoarele zone: Aleea Sălaj, Calea Rahovei și Calea Ferentari. Cu toate acestea, nu a fost furnizată o dată exactă pentru începerea lucrărilor în aceste zone. Astfel, locuitorii din Sectorul 5 vor trebui să mai aștepte până când echipele de muncitori vor începe activitățile de construcție în aceste zone menționate.

Vezi si alte articole...