sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

În vară încep lucrările de asfaltare și de modernizare pe Drumul Roții

Din OrasÎn vară încep lucrările de asfaltare și de modernizare pe Drumul Roții

Primarul Sectorului 6 a comunicat locuitorilor din București data de începere a lucrărilor de asfaltare și modernizare a Drumului Roții. Edilul a menționat că autorizația de construire a fost semnată la data de 26 martie 2024. Autoritățile sectorului 6 au anunțat încă din anii anteriori intenția de a interveni pe Drumul Roții, o arteră neasfaltată afectată de gropi și denivelări. Marți, 26 martie 2024, Ciprian Ciucu a declarat că autorizația de construire necesară pentru modernizarea acestei străzi a fost semnată.

Cu toate că procesul a durat mai mult decât estimările inițiale, Primarul Sectorului 6 a asigurat că lucrările vor începe în acest an:

„A durat mai mult decât am crezut inițial pentru că s-a construit prost pe Roții, din punct de vedere al utilităților și fost nevoie de o soluție tehnică complicată ca naiba, cu pompe și ridicări de nivel, ca să nu-i lăsăm pe cei care locuiesc acolo fără apă si canalizare”.

Prin urmare, în vara anului 2024, se preconizează că vor fi demarate lucrările pentru sistemul de canalizare de pe Drumul Roții din Sectorul 6. Cu toate acestea, lucrările efective de asfaltare și modernizare ar urma să înceapă în toamna acestui an, conform declarațiilor făcute de Ciprian Ciucu.

Primarul le-a transmis locuitorilor din București următorul mesaj:

„Aveți încredere, nu v-am mințit niciodată, nu îmi asum ce nu pot face și dacă nu fac ceva va spun și vă explic de ce nu se poate. Dar se poate!”

Drumul Osiei este o altă arteră în care Primăria Sectorului 6 efectuează lucrări de modernizare. Inițial, aceste lucrări ar fi trebuit să fie finalizate anul trecut, însă au fost întârzieri din cauza unui litigiu. Concret, o societate a refuzat să cedeze un metru din proprietatea sa. Astfel, în prezent, se desfășoară lucrări pe o porțiune de 300 de metri.

Datorită lucrărilor în desfășurare pe această arteră, care face legătura cu județul Ilfov, traficul a fost perturbat, cu cel mai mare impact pe Bulevardul Iuliu Maniu. Pentru a reduce disconfortul provocat locuitorilor, echipele de muncitori lucrează în ture atât ziua, cât și noaptea.

Vezi si alte articole...