duminică, mai 26, 2024

Incendiu izbucnit la un depozit de la marginea Bucureștiului, stins după mai bine de cinci ore

Din OrasIncendiu izbucnit la un depozit de la marginea Bucureștiului, stins după mai bine de cinci ore

Incendiul puternic care a izbucnit miercuri, după ora 15.00, la un depozit de pe bulevardul Iuliu Maniu din București, la intersecţia cu Șoseaua de Centură, a fost lichidat în jurul orei 20.20, transmite ISU Bucureşti-Ilfov. Conform News.ro, pompierii au intervenit cu 12 autospeciale de stingere.

UPDATE ora 21:00. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20:20, iar la faţa locului a mai rămas o autospecială pentru supraveghere, au precizat reprezentanţii ISU pentru Libertatea.

UPDATE ora 16.44: ISU transmite că este vorba despre un depozit compartimentat, în care nu se află doar alimente, cum fusese transmis inițial. Până acum au ars produse și materiale plastice, din lemn și cauciuc, iar suprafata totala afectata a crescut la 800 mp. Pompierii au reușit să izoleze focul, astfel încât să nu se propage.

***

Știrea inițială: Suprafaţa afectată este de 250 mp și există riscul de extindere, transmite ISU, care anunță totodată că nu sunt victime.

Echipajele de pompieri au intervenit inițial cu opt autospeciale de stingere, suplimentând apoi cu alte patru.

„Din primele informaţii rezultă că in interior sunt depozitate produse alimentare”, a transmis ISU, iar „în imediata apropiere sunt depozitate substanţe uşor inflamabile”.

Vezi si alte articole...