sâmbătă, iulie 20, 2024

Începe curățenia de primăvară în Sectorul 3, a anunțat Robert Negoiță

Din OrasÎncepe curățenia de primăvară în Sectorul 3, a anunțat Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a adus la cunoștința locuitorilor din București că a început campania de curățenie de primăvară în zona pe care o administrează. În contextul încălzirii vremii începând cu această săptămână, primarul a anunțat că se declanșează acțiunile de curățenie, iar cetățenii sunt încurajați să ofere sprijin și să elibereze zonele unde echipele municipale intervin, în cazul în care primesc solicitări în acest sens.

Echipele din cadrul Direcției Generale de Salubritate Sector 3 vor fi active pe teren zilnic și se vor ocupa de curățarea și spălarea următoarelor zone:

  • Părții carosabile,
  • Trotuarelor,
  • Parcărilor de reședință.

Robert Negoiță a subliniat importanța colaborării cu locuitorii pentru asigurarea unei curățenii eficiente. De asemenea, a solicitat ca, în vederea curățării temeinice a parcărilor de reședință, locuitorii să țină cont de solicitările primite și să mute vehiculele în consecință.

„Aici, la ultima parte, e nevoie să ne implicăm cu toții în sensul în care, pentru a se putea igieniza temeinic și parcările, trebuie să ne conformăm și să le eliberăm atunci când primim astfel de solicitări”.

Vezi si alte articole...