marți, mai 30, 2023

Incident neplăcut în Sectorul 5 al Capitalei. Asfaltul s-a surpat sub greutatea unui autoturism

Din OrasIncident neplăcut în Sectorul 5 al Capitalei. Asfaltul s-a surpat sub greutatea unui autoturism


Mașina unei femei din București a rămas înghesuită într-o groapă. Sub greutatea autoturismului, asfaltul s-a prăbușit, iar pentru a o scoate de acolo a fost necesară o platformă. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei. Șoferița a solicitat sfaturi de la membrii grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” și a atașat imagini cu craterul format după ce și-a parcat mașina.

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o informație, despre această situație? S-a surpat asfaltul sub roata mașinii și am scăpat în groapă. Cum trebuie procedat în astfel de situații?, a întrebat doamna C. C.

În secțiunea de comentarii a postării, femeia a explicat că acest incident a avut loc pe Strada Doctor Grigore Romniceanu din Sectorul 5 al Capitalei. Ea a menționat că mașina blocată în groapă a fost ridicată cu o platformă, iar una dintre daunele înregistrate ar fi la bara din față.

Persoanele au oferit numeroase sfaturi pentru această situație:

„Doamne, ce lucrare a facut Dorel!”, D. O. A.
„Habar avem noi ce gropi se ascund sub asfalt”, A. F. V.
„Sună la poliție să vină la fața locului să îți dea un proces verbal cu cele întâmplate, locație, data, ora, după care dai în judecată administratorul drumului.”, I. I.
„Am făcut asta, dar nu mi-au dat proces verbal, doar autorizație de reparație”, a răspuns la acest comentariu autoarea postării.
„Foto video la groapă, apoi la accidente ușoare pt dovada de reparație, reparată la servic, factură trimisă la primărie, în urma refuzului de plată al primăriei care administrează drumul se deschide acțiune în instanță.”, N. K.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro