duminică, mai 26, 2024

Incident șocant miercuri în Otopeni. Un bărbat a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc

Din OrasIncident șocant miercuri în Otopeni. Un bărbat a turnat benzină peste iubita lui și i-a dat foc


Un incident șocant a avut loc miercuri, 10 mai, în localitatea Otopeni: un bărbat a aruncat benzină peste partenera sa și i-a dat foc. Femeia a reușit să stingă flăcările și a apelat numărul de urgență 112. Ea a suferit arsuri la o mână. Un bărbat din Otopeni, județul Ilfov, este investigat în legătură cu acest incident care a avut loc miercuri, 10 mai 2023. Bărbatul a turnat benzină peste partenera sa și a aprins un brichetă. Femeia a reușit să stingă flăcările, dar a suferit o arsură la mână. Ea a alertat autoritățile cu privire la cele întâmplate.

La data de 10 mai a.c., în jurul orelor 01:46, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, orașul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete, a declarat, miercuri, IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Polițiști din Otopeni s-au deplasat de urgență la locul incidentului. Femeia a fost învăluită de flăcări, însă a reușit să le stingă în timp util. Din păcate, a suferit arsuri la o mână.

Polțiștii din Otopeni l-au găsit pe bărbatul în cauză acasă, în comuna Dascălu din județul Ilfov. Ei l-au condus la sediul poliției pentru a fi supus investigațiilor.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor. A fost deschis un dosar penal, iar ancheta este în curs de desfășurare sub aspectul presupusei comiteri a infracțiunilor de tentativă de distrugere prin incendiere, violare de domiciliu și violență în familie, conform informațiilor oficiale furnizate de Poliția Ilfov.

Vezi si alte articole...